KYSY ROHKEASTI MYYTÄVISTÄ ELÄIMISTÄ!

Kasvattamani alpakat myydään sirutettuna ja rekisteröitynä sekä riimukoulutettuina.

Noudatan eläintenpidossa eläintautitorjuntayhdistyksen (ETT) suosituksia ja eläinkaupassa yleisesti tunnettua eettistä tapaa.

Uutena alpakanomistajana saat myös yli 17 vuoden kasvattajakokemukseni tueksesi.

Jos olet kiinnostunut ostamaan 2 tai useamman alpakoistani, niin kysy hinta erikseen.

Kesän 2022 vasat ovat syntyneet ja niistä on jo ostovaraus. Yhteistyökumppanin orhivasa on myynnissä. Pysy kanavalla ja ota rohkeasti yhteyttä!


ALPAKKAELÄMYS

Koe alpakoiden rauhoittava vaikutus sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Katso lisää Alpakkaelämykset – välilehdeltä!


BÖRJE-LANGAT, AVAIMENPERÄT JA KORVIKSET

100 g lankaa 25€

Lahjapussi: 100g lankaa, bambu-sukkapuikot ja Suomessa sekä Euroopassa palkittu Börjen valokuva kauniisti pakattuna 35€

Börje-avaimenperä 8€ kpl

2 kpl 15€

Börje-korvikset 15€  Metalliosat Suomalaista hopeaa.

Design Sirpa Ryyppö. Valmistettu kotimaassa.

Voit tilata s-postilla, jolloin lähetyskulut lisätään summaan. Tuotteita on myös saatavilla Kuvaamollani Forssassa.

Kuvaamo Sirpa Ryyppö Kutomonkuja 2 E 3 Forssa

ALPAKAT

Oiva MYYTY!

Olavi Virta MYYTY!

Mauri Antero MYYTY! Yksityinen myyjä

Nancy Reagan MYYTY!

Napoleon MYYTY!

Mona Lisa MYYTY!

Mona Lisa on ryhdikäs ja uskomattoman kaunis emävasa, joka on luovutusiässä kevättalvella -21. Sen väri on tosi harvinainen appaloosa. Sillä on hieno villa, jossa on upea crimppi. Mona Lisa on nimensä mukaan hillitty ja arvokaskäytöksinen. Se odottaa aamuin illoin rapsutuksia ruokinnan yhteydessä. Sitä ei voi olla huomaamatta isostakaan laumasta.

Harrison Ford ”Harri” MYYTY!
yksityinen myyjä

Harri on utelias, söpö ja seurallinen ruuna. Se ei tee turhaa numeroa itsestään, mutta ei sen tarvitsekaan…Sehän on Harri!

Estelle MYYTY!
yksityinen myyjä

Estelle on viehko ja hillitty aikuinen lady. Se omaan cooliin tapaansa ikäänkuin  lipuu paikalle ja nauttii kun saa seurata muiden touhuiluja. Sillä on ikä huomioon ottaen edelleen hyvin silkkinen, hieno villa. Estellellä on yksi upea jälkeläinen ja se on astutettu kesällä 2020

Mörkö Anttila MYYTY!

Nuori komea ja ryhdikäs orhi muuttaa keväällä -21 vieroituksen jälkeen Somerolle Gunnarin ja Håkanin kanssa samaan laumaan. Mörkön emä on upea Ruotsin tuontiemä Nybo Mimmi.
Mörkö näytti vahvan ja sinnikkään luonteensa heti 5 min.ikäisenä kömpimällä kukkulan harjanteelle, uskomatonta! Se on utelias ja aina menossa mukana.

Lempi MYYTY!

Nuori tuleva jalostusemä, Lempi, muutti syksyllä -20 uuteen kotiinsa Somerniemelle. Lempi meni hoitoon samaan laumaan Justiinan, Ikaroksen ja pikku-Auroran kanssa. Sen omistaja on kuitenkin eri. Taas yksi esimerkki siitä, että unelman alpakan omistamisesta voi toteuttaa vaikkei itsellä olisikaan mahdollisuutta pitää alpakoita kotona. Odotan innolla näkeväni Lempin tulevia jälkeläisiä.

Liisi MYYTY!

Hyvärakenteinen ja huippuvillainen Liisi muutti keväällä -20 vieroituksen jälkeen Lohjalle. Liisi on luonteeltaan ”pikku-vanha” ja riimukoulutus on ollut helppoakin helpompaa. Sen villa on nyt jo niin valtava, että odotan mielenkiinnolla kerinnän ja villanäytteiden tuloksia.

Jörgen MYYTY!

Upea, sympaattinen ja valloittava nuori orhi. Synt. 5.9.2017  i. Ali-Ollin Usko e.Cultivo Dada. Villassa todella hieno crimppi. Jörgen kulkee reippaasti riimussa ja muutenkin hauska tyyppi.

Ikaros MYYTY!

Vahvasti perulaislinjainen, Ikaros, on huippu sukunsa, villansa, rakenteensa ja luonteensa vuoksi. Tämä Börjen tyttärenpoika on väriltään light fawn.

Justiina MYYTY!

Syyskuussa 2017 syntynyt Justiina on vahvasti perulaislinjainen, ryhdikäs, kaunisrakenteinen ja reipasluonteinen.  Se on nyt jo lauman nopein! Villassa on erittäin kaunis kiilto ja kiharuus. Väriltään Justiina on light fawn. Justiina vieroitetaan aikaisintaan keväällä 2018.

Håkan MYYTY!

Hyvärakenteinen, tiheävillainen, reipas ja sympaattinen v.2015 syntynyt ori. Håkan hauskuuttaa väkeä aina monenmoisilla ilmeillään(kuvassa lehti suussa). Väriltään se on light fawn.

Gunnar MYYTY!

Valloittava ja iloinen v.2014 syntynyt ruuna, joka kulkee hyvin riimussa ja on käynyt vanhainkotivierailullakin. Se on Börjen ”best friend”. Gunnar loukkasi pienenä silmänsä ja näkee nyt vain toisella silmällään virheettömästi. Harrastuskäyttöön Gunnar sopii hienosti! Väriltään se on fawn.

Greta Garbo MYYTY!

Huippurakenteinen ja -villainen puolitoistavuotias tuleva jalostusemä, jonka väri on light fawn. Greta Garbo on lauman ilopilleri ja se kulkee hyvin riimussa. Sen voi astuttaa tulevana kesänä. Villa-arvot AFD 18.4 SD 3.9 CV 20.9 %>30 1.7

Filippa MYYTY!

Hyvärakenteinen ja -villainen nuori jalostusemä, jonka väri on light brown. Se on astutettu näyttelyssä palkitulla orilla loppukesästä 2015. Filippa on hyväluonteinen, utelias ja kulkee hyvin riimussa. Villa-arvot AFD 21.0 SD 4.1CV 19.6 %>30 3.6

15 vuoden kokemuksella olen huomannut, että laumassa on mukava olla myös ruuna, jonka kanssa voi rajoituksetta harrastaa. Emien kun toivotaan olevan kantavia, joten niiden kuljetus on aina riskialttiinpaa.

Cultivo Alpacas
Ypäjä
Puh. 0500 308 487/Sirpa

Myynnissä

Eläinavusteinen toiminta

Kuulumisia