KYSY ROHKEASTI MYYTÄVISTÄ ELÄIMISTÄ!

Kasvattamani alpakat myydään sirutettuna, madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja rekisteröitynä suomalaiseen sekä eurooppalaiseen rekisteriin.

Noudatan eläintenpidossa eläintautitorjuntayhdistyksen (ETT) suosituksia ja eläinkaupassa yleisesti tunnettua eettistä tapaa.

Uutena alpakanomistajana saat myös yli 14 vuoden kasvattajakokemukseni tueksesi.

Jos olet kiinnostunut ostamaan 2 tai useamman alpakoistani, niin kysy hinta erikseen. Pakettihinta on selkeästi edullisempi!

Tällä hetkellä laumassa ei ole myytäviä eläimiä, mutta kesällä 2020 odotetaan jälleen upeita vasoja syntyväksi.

 

 


ALPAKKAELÄMYS

Koe alpakoiden rauhoittava vaikutus sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Katso lisää Alpakkaelämykset – välilehdeltä!

 


BÖRJE-LANGAT, AVAIMENPERÄT JA KORVIKSET

100 g lankaa 25€

Lahjapussi: 100g lankaa, bambu-sukkapuikot ja Suomessa sekä Euroopassa palkittu Börjen valokuva kauniisti pakattuna 35€

Börje-avaimenperä 8€ kpl

2 kpl 15€

Börje-korvikset 15€  Metalliosat Suomalaista hopeaa.

Design Sirpa Ryyppö. Valmistettu kotimaassa.

Voit tilata s-postilla, jolloin lähetyskulut lisätään summaan. Tuotteita on myös saatavilla Kuvaamollani Forssassa.

Kuvaamo Sirpa Ryyppö Kutomonkuja 2 E 3 Forssa

 

 

ALPAKAT

Liisi MYYTY!

Hyvärakenteinen ja huippuvillainen Liisi muuttaa keväällä vieroituksen jälkeen Lohjalle. Liisi on luonteeltaan ”pikku-vanha” ja riimukoulutus on ollut helppoakin helpompaa. Sen villa on nyt jo niin valtava, että odotan mielenkiinnolla kerinnän ja villanäytteiden tuloksia.

Jörgen MYYTY!

Upea, sympaattinen ja valloittava nuori orhi. Synt. 5.9.2017  i. Ali-Ollin Usko e.Cultivo Dada. Villassa todella hieno crimppi. Jörgen kulkee reippaasti riimussa ja muutenkin hauska tyyppi.

Ikaros MYYTY!

Vahvasti perulaislinjainen, Ikaros, on huippu sukunsa, villansa, rakenteensa ja luonteensa vuoksi. Tämä Börjen tyttärenpoika on väriltään light fawn.

Justiina MYYTY!

Syyskuussa 2017 syntynyt Justiina on vahvasti perulaislinjainen, ryhdikäs, kaunisrakenteinen ja reipasluonteinen.  Se on nyt jo lauman nopein! Villassa on erittäin kaunis kiilto ja kiharuus. Väriltään Justiina on light fawn. Justiina vieroitetaan aikaisintaan keväällä 2018.

Håkan MYYTY!

Hyvärakenteinen, tiheävillainen, reipas ja sympaattinen v.2015 syntynyt ori. Håkan hauskuuttaa väkeä aina monenmoisilla ilmeillään(kuvassa lehti suussa). Väriltään se on light fawn.

Gunnar MYYTY!

Valloittava ja iloinen v.2014 syntynyt ruuna, joka kulkee hyvin riimussa ja on käynyt vanhainkotivierailullakin. Se on Börjen ”best friend”. Gunnar loukkasi pienenä silmänsä ja näkee nyt vain toisella silmällään virheettömästi. Harrastuskäyttöön Gunnar sopii hienosti! Väriltään se on fawn.

Greta Garbo MYYTY!

Huippurakenteinen ja -villainen puolitoistavuotias tuleva jalostusemä, jonka väri on light fawn. Greta Garbo on lauman ilopilleri ja se kulkee hyvin riimussa. Sen voi astuttaa tulevana kesänä. Villa-arvot AFD 18.4 SD 3.9 CV 20.9 %>30 1.7

Filippa MYYTY!

Hyvärakenteinen ja -villainen nuori jalostusemä, jonka väri on light brown. Se on astutettu näyttelyssä palkitulla orilla loppukesästä 2015. Filippa on hyväluonteinen, utelias ja kulkee hyvin riimussa. Villa-arvot AFD 21.0 SD 4.1CV 19.6 %>30 3.6

Harrison Ford MYYTY!

Harri on utelias, söpö ja seurallinen nuorimies. Luonteensa puolesta siitä on odotettavissa lupaava alpakka harrastus- sekä eläinavusteiseen toimintaan.

Yli 10 vuoden kokemuksella olen huomannut, että laumassa on mukava olla myös ruuna, jonka kanssa voi rajoituksetta harrastaa. Emien kun toivotaan olevan kantavia, joten niiden kuljetus on aina riskialttiinpaa.

 

 

Cultivo Alpacas
Ypäjä
Puh. 0500 308 487/Sirpa

 

Myynnissä

Eläinavusteinen toiminta

Kuulumisia