KYSY ROHKEASTI MYYTÄVISTÄ ELÄIMISTÄ!

Kasvattamani alpakat myydään sirutettuna, madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja rekisteröitynä suomalaiseen sekä eurooppalaiseen rekisteriin.

Noudatan eläintenpidossa eläintautitorjuntayhdistyksen (ETT) suosituksia ja eläinkaupassa yleisesti tunnettua eettistä tapaa.

Uutena alpakanomistajana saat myös 13 vuoden kasvattajakokemukseni tueksesi.

Keväällä 2018 odotetaan syntyväksi jälleen vanhempiensa puolesta upeita vasoja!

Jos olet kiinnostunut ostamaan 2 tai useamman alpakoistani, niin kysy hinta erikseen. Pakettihinta on selkeästi edullisempi!

 

JingJing

Syksyllä 2017 syntynyt emävasa JingJing on reipas ja tuuheavillainen. Se on väriltään tumman ruskea ja luonteeltaan utelias.  JingJingiä myy yksityinen omistaja, joten sen hinta ei sisällä alv:a. Kysy rohkeasti! Teen yhteistyötä useiden kasvattajien kanssa, joten halutessasi voin auttaa sopivan kaverin löytymisessä.

Hinta 4300€

 

Ikaros MYYTY!

Vahvasti perulaislinjainen, Ikaros, on huippu sukunsa, villansa, rakenteensa ja luonteensa vuoksi. Tämä Börjen tyttärenpoika on väriltään light fawn.

Justiina MYYTY!

Syyskuussa 2017 syntynyt Justiina on vahvasti perulaislinjainen, ryhdikäs, kaunisrakenteinen ja reipasluonteinen.  Se on nyt jo lauman nopein! Villassa on erittäin kaunis kiilto ja kiharuus. Väriltään Justiina on light fawn. Justiina vieroitetaan aikaisintaan keväällä 2018.

Håkan MYYTY!

Hyvärakenteinen, tiheävillainen, reipas ja sympaattinen v.2015 syntynyt ori. Håkan hauskuuttaa väkeä aina monenmoisilla ilmeillään(kuvassa lehti suussa). Väriltään se on light fawn.

Gunnar MYYTY!

Valloittava ja iloinen v.2014 syntynyt ruuna, joka kulkee hyvin riimussa ja on käynyt vanhainkotivierailullakin. Se on Börjen ”best friend”. Gunnar loukkasi pienenä silmänsä ja näkee nyt vain toisella silmällään virheettömästi. Harrastuskäyttöön Gunnar sopii hienosti! Väriltään se on fawn.

Greta Garbo MYYTY!

Huippurakenteinen ja -villainen puolitoistavuotias tuleva jalostusemä, jonka väri on light fawn. Greta Garbo on lauman ilopilleri ja se kulkee hyvin riimussa. Sen voi astuttaa tulevana kesänä. Villa-arvot AFD 18.4 SD 3.9 CV 20.9 %>30 1.7

Filippa MYYTY!

Hyvärakenteinen ja -villainen nuori jalostusemä, jonka väri on light brown. Se on astutettu näyttelyssä palkitulla orilla loppukesästä 2015. Filippa on hyväluonteinen, utelias ja kulkee hyvin riimussa. Villa-arvot AFD 21.0 SD 4.1CV 19.6 %>30 3.6

Harrison Ford MYYTY!

Harri on utelias, söpö ja seurallinen nuorimies. Luonteensa puolesta siitä on odotettavissa lupaava alpakka harrastus- sekä eläinavusteiseen toimintaan.

Yli 10 vuoden kokemuksella olen huomannut, että laumassa on mukava olla myös ruuna, jonka kanssa voi rajoituksetta harrastaa. Emien kun toivotaan olevan kantavia, joten niiden kuljetus on aina riskialttiinpaa.

 

 

Cultivo Alpacas
Ypäjä
Puh. 0500 308 487/Sirpa

 

Myynnissä

Eläinavusteinen toiminta

Kuulumisia