Stressaako?
Ei hätää. BÖRJE TEKEE HYVÄÄ!
Koe elämys valloittavien alpakoiden kanssa ja tuo läheisesikin mukaan!

Onko vaikea keksiä lahjaa perheellesi? Olisiko toiveena löytää materian sijaan lahja, joka on ekoteko? Haluaisitko yllättää niin lapset kuin isovanhemmatkin aidolla elämyksellä? Haluaisitko tuoda kummilapsesikin kokemaan eläinten rauhoittava mystiikka?

Hanki elämyslahjakortti alpakkatilalle!

VAROITUS!! Laumassamme on myös käsittämättömän hurmaavia vasoja! Voi olla, ettet pysty käynnin jälkeen peittämään hymyäsi edes työkavereiltasi.

Hinta 195€ (Max 6 hlöä)
Lisähenkilöt 35€/hlö
Hinta sis.24 % alv.
Lahjakortti on voimassa puoli vuotta ostohetkestä.

Lahjakortti sis. Kahvi / mehuhetken tunnelmallisessa 1800-luvun loppupuoliskolla rakennetussa tuvassamme tai pihapiirissä. Pääset halutessasi taluttamaan turvallisia alpakoitamme pihapiirissämme. Saat tiiviin tietopaketin alpakoista, kuulet hauskoja ja koskettavia tarinoita lähes 15 vuoden kasvattajaurani varrelta, koet ja kuulet kuinka eläimet vaikuttavat ihmisten hyvinvointiin. Tapaa julkkisalpakka-Börje, joka on vieraillut yli 10 vuoden ajan mm.vanhusten, kehityisvammaisten, mielenterveyskuntoutujien, erityislasten jne. luona, esiintynyt useita kertoja TV:ssä ja radiossa. Börje on valittu Ypäjän ensimmäiseksi Kunniakuntalaiseksi pyyteettömästä työstään vähäosaisten parissa.
Saat valokuvaajan ( tilan omistaja Sirpa Ryyppö www.sirparyyppo.fi ) ottaman ryhmäkuvan teistä ja 5 kpl elämyshetken aikana tallennettuja tunnelmia kuvina sähköpostiisi nettikokoisena(72 dpi).

Painokelpoiset tiedostot on mahdollista ostaa myöhemmin lisähintaan yhteensä 75€.

Saat kauniin tulostettavan lahjakortin sähköpostiisi.

Vierailun kesto n.2 tuntia

Tilamme sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Ypäjällä.
Turkuun 67 km
Tampere 80 km
Helsinki 110 km
Odotamme teitä vieraaksemme!

Myynnissä

Eläinavusteinen toiminta

Kuulumisia