Työskenteletkö vanhusten, kehitysvammaisten, erityislasten tai -nuorten, mielenterveyspotilaiden kanssa vai kaipaisiko lähiomaisesi iloa, piristystä ja elämystä arkeensa?

Eläin on aito, se elää hetkessä. Se ei lokeroi ihmistä iän, ulkonäön, varallisuuden tai sosiaalisen aseman vuoksi. On todettu, että jo pelkkä eläimen läsnäolo rauhoittaa ihmistä ja voi saada aikaan parantavia vaikutuksia. Eläimen läheisyyden kokemukset antavat lohtua. Eläin tuo iloa läsnäolollaan ja ihminen voi kokea olevansa turvassa. Vuorovaikutus eläimen kanssa ei tarvitse välttämättä sanoja vaan koko keho toimii yhteisenä kielenä. Jo lähes kymmenen vuoden kokemukseni perusteella uskallan sanoa, että jo lyhyelläkin eläinavusteisen toiminnan vierailulla voidaan saada aikaan pitkäaikaisia positiivisia vaikutteita.

LEKSA TEKEE HYVÄÄ!

Kun haluat varata Eläinavusteisen toiminnan vierailun, niin soita tai laita S-postia hyvissä ajoin. Vierailumme kestää n.tunnin, jonka aikana ehdimme käydä tervehtimässä monella osastolla ja tarvittaessa myös vuodepotilaiden luona.

Käymme mielellämme myös päiväkodeissa ja kouluissa kertomassa lapsille ja nuorille, miksi eläinten kanssa kannattaa hengata. Samalla he saavat tietopaketin alpakoista ja kosketuspintaa eläinten käyttäytymiseen ja koulutukseen.

Hinta 119€ (sis.24%alv) + km-korvaus

Onko vaikea keksiä juhlapäivinä lahjaa ikäntyneelle läheisellesi? Eläinavusteisen toiminnan vierailun voi ostaa myös lahjaksi, josta pääsee nauttimaan moni. Vierailemme myös yksityiskodeissa pyynnöstä.

Myös yritykset voivat tarjota esim.paikalliseen vanhainkotiin alpakan vierailun. Yritys saa vierailusta muistoksi sähköisen diplomin jota voi käyttää yrityksen PR- toiminnassa.

eläin alpakka Sirpa Ryyppö vanhus Jorma Lehtonen Lamminniemikoti

kollaasi

eläin alpakka Sirpa Ryyppö vanhus vanhukset miehet Lamminniemikoti vierailu

Myynnissä

Eläinavusteinen toiminta

Kuulumisia